ugrás a tetejére
kezdőoldal

cégünkről termékeink szolgáltatásaink elérhetőségünk tervezési segédlet e-mail

Cégünk magánszemélyek alapításával 1993-ban alakult. Induláskor üzlet-, és raktártechnikai berendezések, kézi kiszolgálású -, és rakodólapos állványrendszerek értékesítésével foglalkoztunk.

Mivel sok induló vállalkozásnak elengedhetetlen beruházási tétele az ilyen irányú beszerzés, igyekeztünk a vevőigények alapján termékskálánkat bővíteni, méretválasztékunkat szélesíteni.
Ezzel párhuzamosan megnyitottuk bemutatótermünket, ahol az érdeklődők az üzlethelységben munkatársaink segítségét kérve, vagy akár önmaguk egy asztalhoz félrevonulva kiszámolhatják a legmegfelelőbb megoldást a saját üzletük, raktáruk, vagy akár műhelyük, garázsuk berendezése, bepolcozására.

A minőség mindig fontos szerepet játszott cégünk életében, így üzletünk vevőpolitikája is egyértelműen a "minőségi árut megbízható partnerektől" való értékesítését jelenti.
A közel 10 éves működésünk alatt ez bebizonyította létjogosultságát, hiszen az ország egész területéről számos elégedett vásárlónk igazolja ezt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el üzletünkbe, részletes felvilágosításért forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Reméljük, hogy rövidesen Önt is partnereink között köszönthetjük.

design: H+P Design és Reklám Stúdió ugrás a tetejére